• Besteld voor 18.00, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Altijd gegarandeerd de laagste prijs

9.8 980 reviews

Dirkje Girls Babypak 2-delig + Hoofdband Pink R50308-31

Dirkje Dirkje Girls Babypak 2-delig + Hoofdband Pink R50308-31

€22,49 €29,99

Productomschrijving

Dit tweedelige babypakje van Dirkje is een absolute must-have voor je kleine meisje. Gemaakt van zachte katoen met stretch, biedt het ultiem draagcomfort voor je baby, zodat ze vrij kunnen bewegen en verkennen.

Het bovenstukje van het jurkje is wit en heeft een schattige dierenprint in zachte kleurtjes, waardoor het een speelse uitstraling krijgt. De ruches op de schouders voegen een extra vleugje charme toe aan het geheel, waardoor je meisje er nog schattiger uitziet.

Het rokgedeelte van de jurk is roze en voorzien van een extra laagje tule, wat het jurkje een feestelijke touch geeft. Een wit taillebandje accentueert de taille van je kleine prinsesje, waardoor het geheel nog eleganter wordt.

De set wordt compleet gemaakt met een bijpassende roze legging, die perfect past bij het jurkje en zorgt voor extra comfort en warmte op koelere dagen. De witte haarband met een subtiel detail maakt de outfit helemaal af en voegt nog meer schattigheid toe aan de look van je meisje.

Dit babypakje is verkrijgbaar in maten tot en met 86 en is voorzien van handige drukkers op de schouder, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor een dagje thuis, deze schattige set van Dirkje zorgt ervoor dat je kleine meisje er altijd stijlvol en comfortabel uitziet.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »