• Besteld voor 18.00, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Altijd gegarandeerd de laagste prijs

9.8 980 reviews

Dirkje Girls Babypak 2-delig + Hoofdband Off White R50464-31

Dirkje Dirkje Girls Babypak 2-delig + Hoofdband Off White R50464-31

€22,49 €29,99

Productomschrijving

Bereid je kleintje voor op een betoverende lente met dit prachtige Dirkje babypakje, compleet met een schattig jurkje, een comfortabele legging en een bijpassende haarband.

Het jurkje, uitgevoerd in een zacht off-white, is versierd met een betoverende print van mooie blaadjes in subtiele, zachte kleuren, waardoor het een perfecte keuze is voor het voorjaar.

Met zijn korte pofmouwtjes en licht uitlopende model, voegt het jurkje een vleugje speelse elegantie toe aan de garderobe van je kleintje, terwijl vrolijke ruches op de voorzijde het nog charmanter maken.

De bijpassende legging, ook in off-white, is gemaakt van een prachtige ajourstof, die een delicaat en verfijnd patroon biedt, waardoor het een elegante aanvulling is op het geheel.

En om de look helemaal af te maken, wordt dit betoverende ensemble geleverd met een haarband met een strik, waardoor je kleintje eruitziet als een echt prinsesje, klaar om de wereld te betoveren.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »