• Besteld voor 18.00, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Altijd gegarandeerd de laagste prijs

9.8 980 reviews

Dirkje Girls Babypak 2-delig + Hoofdband Off White R50463-31

Dirkje Dirkje Girls Babypak 2-delig + Hoofdband Off White R50463-31

€18,74 €24,99

Productomschrijving

Laat je kleintje stralen op zonnige dagen met deze schattige set van Dirkje, bestaande uit een romper met korte mouwen, een comfortabele short en een bijpassende haarband.

De romper, uitgevoerd in een zacht off-white, is gemaakt van een prachtige ajourstof, die een subtiel en verfijnd patroon biedt en een vleugje elegantie toevoegt aan de outfit van je kleintje.

Met zijn schattige ruches op de mouwtjes voegt de romper een speels element toe aan de look, terwijl de handige drukknoopsluiting op de schouder zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken, vooral voor de allerkleinsten.

De bijpassende korte broek, ook in off-white, is versierd met een betoverende print van mooie blaadjes in zachte kleuren, waardoor het een perfecte keuze is voor het warmere seizoen.

En om de look helemaal af te maken, wordt deze betoverende set geleverd met een haarband met een strik, waardoor je kleintje eruitziet als een echt prinsesje, klaar om de wereld te veroveren.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »