• Besteld voor 18.00, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Altijd gegarandeerd de laagste prijs

9.8 980 reviews

Dirkje Boys Jeans Shorts Turn-up Blue Jeans R50629-35

Dirkje Dirkje Boys Jeans Shorts Turn-up Blue Jeans R50629-35

€20,99 €27,99

Productomschrijving

Laat je kleintje stralen in deze trendy zomerse jongens korte spijkerbroek van Dirkje. De jeans shorts in een lichtere blauwe kleur brengt een frisse uitstraling met zich mee, perfect voor het aanstaande voorjaar.

Met zijn stoere wassing en 'used details' voegt deze korte broek een vleugje coolness toe aan de outfit van je kleintje. De omslag aan de onderkant van de broekspijpen geeft een speelse touch en maakt deze shorts extra leuk.

Voorzien van een verstelbare taille en een handige schuifknoop, biedt deze broek niet alleen stijl, maar ook functionaliteit en comfort. Dankzij de aanpasbare tailleband kan de broek perfect worden afgestemd op de pasvorm van je kleintje.

Verkrijgbaar in maten 56 tot en met 86, is dit korte spijkerbroekje ontworpen met aandacht voor detail en belooft het een veelzijdige toevoeging te zijn aan de garderobe van je kleintje.

Of het nu gaat om een dagje spelen in de zon of een gezellig uitje, deze jeans shorts van Dirkje biedt de perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit voor elke gelegenheid.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »