• Besteld voor 18.00, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Altijd gegarandeerd de laagste prijs

9.8 980 reviews

Dennis - 19 / May / 2023

De zachtste zomerpyjama's voor je kleintje: ontdek de Feetje Pyjama Summer Specials!

Ontdek de zomercollectie van Feetje Pyjama's met hun schattige en comfortabele ontwerpen voor baby's en kids. Deze collectie bevat de Belle Bloom Summer Special Perzik, Suzy Strawberry Summer Special Roze, Chris Croc Summer Special Groen en Wally Whale Summer Special Camel pyjama's, gemaakt van zachte materialen en voorzien van boorden voor extra comfort. Elk ontwerp heeft een unieke print en is verkrijgbaar in maten van 56 tot en met 152, geschikt voor elke leeftijd. Verwen je kleintje met een pyjama uit deze collectie en laat ze genieten van een zachte en comfortabele nachtrust tijdens de zomeravonden.

De zachtste zomerpyjama's voor je kleintje: ontdek de Feetje Pyjama Summer Specials!
Kids Fashion Blog

Met de zomer in aantocht is het tijd om je kleintjes te verwennen met zachte en comfortabele pyjama's. Kids Fashion heeft een prachtige collectie van Feetje pyjama's in de aanbieding, perfect voor een goede nachtrust voor je baby of peuter. Zomeravonden kunnen namelijk nog best fris zijn, vooral voor de kleintjes. Daarom zijn comfortabele en zachte pyjama's onmisbaar in de kledingkast van elke kleintje.

De Feetje pyjama's zijn allemaal gemaakt van zachte materialen die de huid van je kleintje niet irriteren. Kids Fashion biedt vier unieke en schattige designs aan, namelijk Belle Bloom Summer Special Perzik, Suzy Strawberry Summer Special Roze, Chris Croc Summer Special Groen en Wally Whale Summer Special Camel. Deze pyjama's zijn niet alleen praktisch en comfortabel, maar zien er ook nog eens heel schattig en leuk uit. Met deze pyjama's kan je kleintje in stijl de nacht doorbrengen.

De Belle Bloom Summer Special Perzik pyjama shortama heeft een uniek design met prachtige bloemenprint, terwijl de Suzy Strawberry Summer Special Roze pyjama shortama is voorzien van schattige aardbeienprint. De Chris Croc Summer Special Groen pyjama shortama heeft een stoer krokodillen design en de Wally Whale Summer Special Camel pyjama shortama is versierd met lieve walvisjes.

Naast dat ze er leuk uitzien, zijn deze pyjama's ook nog eens heel praktisch. De pyjama's zijn 2-delig en voorzien van boorden aan de hals, mouwen en pijpen voor een goede pasvorm en extra comfort. De pyjama's zijn verkrijgbaar in maten 56 tot en met 152, waardoor er voor elke leeftijd iets te vinden is.

Als je op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle pyjama voor je kleintje, dan zijn de Feetje pyjama's bij Kids Fashion een uitstekende keuze. Bestel nu jouw favoriete pyjama en laat je kleintjes genieten van een zachte en comfortabele nachtrust.

Feetje Pyjama Shortama Belle Bloom Summer Special Perzik

Laat je kleine meisje heerlijk slapen in de Belle Bloom Summer Special Pyjama in een prachtige perzikkleur. Deze pyjama van Feetje is niet alleen zacht en comfortabel, maar heeft ook een schattige bloemenprint die je kleine meid zal betoveren. De aansluitende pasvorm zorgt ervoor dat de pyjama goed blijft zitten terwijl je kleintje slaapt. Bovendien zijn de hals, mouwen en pijpen voorzien van boorden voor extra comfort. Of je nu op zoek bent naar een pyjama voor de warmere zomermaanden of gewoon een extra setje om te hebben, de Belle Bloom Summer Special Pyjama is verkrijgbaar in maat 56 tot en met 152.

De Belle Bloom Summer Special Pyjama in de kleur perzik is een zachte en comfortabele pyjama voor je kleine meisje. De pyjama is voorzien van een schattige bloemenprint en heeft een aansluitende pasvorm. De hals, mouwen en pijpen zijn voorzien van boorden voor extra comfort en de pyjama is verkrijgbaar in maat 56 tot en met 152.

Feetje Pyjama Shortama Suzy Strawberry Summer Special Roze

Laat je kleine meid schattig en comfortabel slapen in de Suzy Strawberry Summer Special Pyjama in het roze. Deze pyjama van Feetje heeft een leuke aardbeienprint en een comfortabele pasvorm. De hals, mouwen en pijpen zijn voorzien van boorden die zorgen voor extra comfort en zorgen dat de pyjama goed blijft zitten. Of je nu op zoek bent naar een pyjama voor de warmere zomermaanden of gewoon een extra setje om te hebben, de Suzy Strawberry Summer Special Pyjama is verkrijgbaar in maat 56 tot en met 152.

De Suzy Strawberry Summer Special Pyjama in de kleur roze is een schattige pyjama voor je kleine meid. De pyjama heeft een comfortabele pasvorm en is voorzien van een leuke aardbeienprint. De hals, mouwen en pijpen zijn voorzien van boorden voor extra comfort en de pyjama is verkrijgbaar in maat 56 tot en met 152.

Feetje Pyjama Shortama Chris Croc Summer Special Groen

Laat je kleine mannetje stoer slapen in de Chris Croc Summer Special Pyjama in het groen. Deze pyjama van Feetje heeft een leuke krokodillenprint en een comfortabele pasvorm. De hals, mouwen en pijpen zijn voorzien van boorden die zorgen voor extra comfort en zorgen dat de pyjama goed blijft zitten terwijl je kleintje slaapt. Of je nu op zoek bent naar een pyjama voor de warmere zomermaanden of gewoon een extra setje om te hebben, de Chris Croc Summer Special Pyjama is verkrijgbaar in maat 56 tot en met 152.

De Chris Croc Summer Special Pyjama in de kleur groen is een stoere pyjama voor je kleine mannetje. De pyjama heeft een comfortabele pasvorm en is voorzien van een leuke krokodillenprint. De hals, mouwen en pijpen zijn voorzien van boorden voor extra comfort en de pyjama is verkrijgbaar in maat 56 tot en met 152.

Feetje Pyjama Shortama Wally Whale Summer Special Camel

Laat je kleine jongen schattig slapen in de Wally Whale Summer Special Pyjama in de kleur camel. Deze pyjama van Feetje heeft een leuke walvisprint en een comfortabele pasvorm. De hals, mouwen en pijpen zijn voorzien van boorden die zorgen voor extra comfort en zorgen dat de pyjama goed blijft zitten terwijl je kleintje slaapt. Of je nu op zoek bent naar een pyjama voor de warmere zomermaanden of gewoon een extra setje om te hebben, de Wally Whale Summer Special Pyjama is verkrijgbaar in maat 56 tot en met 152.

De Wally Whale Summer Special Pyjama in de kleur camel is een schattige pyjama voor je kleine jongen. De pyjama heeft een comfortabele pasvorm en is voorzien van een leuke walvisprint. De hals, mouwen en pijpen zijn voorzien van boorden voor extra comfort en de pyjama is verkrijgbaar in maat 56 tot en met 152.

Alle zomerse pyjama's van Feetje zijn gemaakt van zachte en comfortabele stoffen en hebben een mooie pasvorm. Of je nu op zoek bent naar een schattige pyjama voor je kleine meisje of een stoere pyjama voor je kleine mannetje, de zomercollectie van Feetje Pyjama's heeft voor ieder wat wils. Bestel nu jouw favoriete pyjama bij Kids Fashion en laat je kleintjes genieten van een zachte en comfortabele nachtrust.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Betoverende Nachten: Feetje Pyjama's Winter Special Premium Sleepwear
    05 / Oct / 2023

    Dennis - 19 / May / 2023

    Betoverende Nachten: Feetje Pyjama's Winter Special Premium Sleepwear

  • Betoverend "Miss Universe" Thema van Jubel
    12 / Sep / 2023

    Dennis - 19 / May / 2023

    Betoverend "Miss Universe" Thema van Jubel

  • Ontdek het Avontuur met Sturdy's Nieuwe Thema "Fly Wild"
    12 / Sep / 2023

    Dennis - 19 / May / 2023

    Ontdek het Avontuur met Sturdy's Nieuwe Thema "Fly Wild"

  • Betoverende Herfstmode voor Kleine Avonturiers - Ducky Beau Boys "Reflections On Fall" Collectie
    11 / Sep / 2023

    Dennis - 19 / May / 2023

    Betoverende Herfstmode voor Kleine Avonturiers - Ducky Beau Boys "Reflections On Fall" Collectie

  • Feetje "Little Forest Friends" Collectie: Kleurrijk en Avontuurlijk bij Kids Fashion
    05 / Sep / 2023

    Dennis - 19 / May / 2023

    Feetje "Little Forest Friends" Collectie: Kleurrijk en Avontuurlijk bij Kids Fashion

  • Schattig en comfortabel: Ontdek de Feetje "Tiny Roar" newborn collectie bij Kids Fashion
    15 / Jul / 2023

    Dennis - 19 / May / 2023

    Schattig en comfortabel: Ontdek de Feetje "Tiny Roar" newborn collectie bij Kids Fashion

  •  Stoer en kleurrijk: Ontdek de Sturdy "North Sea Party" collectie bij Kids Fashion
    14 / Jul / 2023

    Dennis - 19 / May / 2023

    Stoer en kleurrijk: Ontdek de Sturdy "North Sea Party" collectie bij Kids Fashion

  • Betoverende bloemenpracht: Ontdek de Jubel "Flowers for Life" collectie bij Kids Fashion
    13 / Jul / 2023

    Dennis - 19 / May / 2023

    Betoverende bloemenpracht: Ontdek de Jubel "Flowers for Life" collectie bij Kids Fashion

  • Trendy en stijlvol: Ontdek de Feetje "Looking Sharp" collectie bij Kids Fashion
    11 / Jul / 2023

    Dennis - 19 / May / 2023

    Trendy en stijlvol: Ontdek de Feetje "Looking Sharp" collectie bij Kids Fashion

  • De zachtste zomerpyjama's voor je kleintje: ontdek de Feetje Pyjama Summer Specials!
    19 / May / 2023

    Dennis - 19 / May / 2023

    De zachtste zomerpyjama's voor je kleintje: ontdek de Feetje Pyjama Summer Specials!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »